ABIR X8

ABIR X8 støvsugeren kommer med en lidar (til laser navigation) og en hjælpende TOF-sensor, som gør det muligt nøjagtigt at tegne et kort over det område, der skal rengøres, og hurtigt spore ændringer i det for den mest effektive rengøring. Abir X8 robotstøvsugeren er udstyret med en kraftig og pålidelig japansk motor. Den leverer god sugekraft, hvilket sikrer rengøringskvaliteten. Desuden kan robotten udføre vådrengøring med regulering af vandforsyningens intensitet. X8 er en model med avanceret kunstig intelligens og en gennemtænkt app, hvormed du kan vælge eller begrænse områder til rengøring, opsætte virtuelle vægge, justere sugekraften og udføre andre handlinger. ABIR X8 støvsugeren understøtter også trådløse opdateringer og taler syv sprog, herunder russisk. Jeg har set mange forskellige modeller af rengøringsrobotter, og jeg kan med sikkerhed sige, at Abir X8 nu er #1 på min rangliste. Den er på ingen måde ringere end folkets favorit Roborock S6, og overgår den endda nogle steder! Og samtidig koster den betydeligt mindre.

Navigation og kunstig intelligens • Lasernavigationssystem Lidar + SLAM-navigation + TOF grænsedetektorer + mekaniske sensorer. Radarområde fra 5cm til 8m. Detektering af forhindringer i realtid; robotten scanner og kortlægger objekter og opdaterer situationen hver 3-4 sekund. • Beskyttelse mod at falde i højde, beskyttelse mod at sno kabler, beskyttelse mod at sno hår omkring børster, faldsikring. • Opbygning af kort og lagring af dem i hukommelsen med efterfølgende opdatering, når ændringer foretages. Det er muligt at skifte mellem forskellige kort. • Automatisk retur til base ved lav opladning og fortsættelse af rengøring fra samme sted, efter 80% opladning er opnået.

Funktioner: • Japansk NIDEC børsteløs motor med maksimal sugekraft op til 4000 PA, højt statisk trykluftkanal, V-formet hovedbørste og variabel hastigheds sidebørster. • Stor 600 ml skraldespand + 350 ml elektrisk pumpevandstank. • Tre driftsmetoder i rengøringstilstand: stille, standard og kraftfuld, og tre vandforsyningsniveauer: svag, standard og stærk. • Det 3200 mAh batteri sikrer op til 2 timers kontinuerlig rengøring eller 120 kvadratmeter. • Støjniveau 50-65 dB (afhængigt af rengøringstilstand)


Under robotten fandt jeg disse tilbehør og reservedele: en tank til støv og affald (vandtanken er allerede installeret i robotten), en dock til opladning, en strømforsyning, en fjernbetjening, en ekstra klud (udover den på vandtanken), et reserve HEPA-filter (et andet i støvbeholderen), to sæt sidebørster samt et rengøringsværktøj.

Gulvvaskeren har en vandindgang, som er lukket med en prop. Vandet flyder ikke ud af dysen ved tyngdekraften, og du behøver ikke bekymre dig om, at hvis du ikke fjerner dysen, vil alt vandet hælde ud natten over og oversvømme gulvet. Ikke desto mindre er det tilrådeligt straks at fjerne kluden til vask og tørring, fordi fugtigheden i kluden selv ikke vil forsvinde, og dette er ikke særlig godt for parket/laminat.

Abir X8 Støvsugerfiltre: Hovedrengøringsdysen har et låg, bag hvilket der er et HEPA-filter til filtrering af små partikler og et primært filter til filtrering af støv.

Begge tanke har en støvbeholder. Hoveddysen har en støvbeholder på 600 ml. Dette er ret meget, og daglig rengøring gør, at du ikke engang behøver at kigge der i en uge. Men mere nysgerrigt har den våde rengøringsdyse også en støvbeholder! Faktum er, at mens gulvene rengøres, fortsætter robotten med at rotere de V-formede sidebørster, der mekanisk indsamler affald og hår. Det viser sig sådan en elektrisk kosttilstand. Fejer og tørrer straks gulvene. Nå, hvis du også støvsugede før det, vil gulvene skinne af renhed! 

Standard mikrofiberklud, fastgjort med velcro. Der er en reserve: mens den ene blev vasket, brug den anden. Naturligvis er der intet i hovedtanken på bagsiden. Du kan ikke vaske tankene med vand, fordi en motor er placeret indeni den ene (den kan ses gennem et halvgennemsigtigt etui), og inde i den anden er der en elektrisk pumpe.

Vandtank: Mærkningerne på vandtanken er kun op til 300 ml, men du kan hælde det op til øjenhøjde, og så vil der være de lovede 350 ml. Jeg bruger cirka 200 – 250 ml i maksimal vandforsyningstilstand til en to-værelses lejlighed med et køkken og en stor korridor. 

Opladning og Docking Station: Dockingstationen til genopladning af robotten er udadtil ret standard. Dens ben er meget klæbrige, og når robotten vender tilbage for at genoplade, forbliver dockingstationen på plads og "klæber" ikke over hele lejligheden. Strømforsyning til 19V med en maksimal strøm på 0,6A. Opladning tager ret lang tid: fra 0% til 100% tager det cirka 6 timer, men det betyder absolut ikke noget, fordi kun 24% bruges på en 2-værelses lejlighed + yderligere 11% bruges på egen vask.

ABIR X8 Støvsuger Sensorer: ABIR X8 Vacuum Cleaner er den mest omhyggelige robotstøvsuger, jeg er stødt på. Takket være Lidar og den ekstra TOF-sensor ser han klart møbler og rører næsten aldrig ved dem med sin stødfanger. Han hamrer ikke på skabet som en gal, men stopper roligt ved siden af det, mens han skovler affald ud fra under det med sine børster. I meget sjældne tilfælde rører han stadig møblerne med en stødfanger, hvis det for eksempel er benet på et bord eller en stol, for at gå omkring det så meget som muligt og ikke gå glip af det urensede område. Til dette er en gummipakning forsynet på stødfangeren, og alle berøringer sker ret glat og uden støj.

Men det vigtigste er i "tårnet", dette er Lidar - et system til at detektere objekter og deres afstand til dem ved hjælp af en laser. Ved at rotere overvåger systemet konstant miljøet og laver hurtigt korrektioner til kortet for at ændre rengøringsalgoritmen. Et par sekunder efter starten ser robotten hele rummet og begynder at rengøre bevidst, først bestemmer han arbejdsområdet og fjerner det derefter systematisk, hvorefter han går videre til det næste område.

Batterispecifikationer: Batteriet er 3200-mAh ved 16,6V, fordi vi har 4 18650 batterier her, som er forbundet i serie. Kapacitet – 42,92 Wh. Batteriet er tilsluttet via en 2-pins stik, og med tiden, når kapaciteten falder på grund af naturlig nedbrydning, kan det nemt udskiftes af dig selv. Alt er fint med støvsugerens vedligeholdelse. Alle hovedenhederne er separate og kan nemt udskiftes selv. Skal du udskifte højrehjulets motor? Ikke noget problem! Vi skruer dækslet af, frakobler stikket og frakobler fjederen. En V-formet børste samler perfekt affald og uld fra gulvet. Hvis der er kæledyr – vil jeg anbefale det. Den kan nemt fjernes for rengøring fra snoet hår. Hvis der er kvinder i boligen, skal du gøre dette periodisk. 

Applikation: Nu skal vi se på applikationen, fordi du kan udføre mange forskellige handlinger med den. Da mange mennesker har vanskeligheder på dette tidspunkt, vil jeg beskrive alt trin for trin for den indledende forbindelse. Jeg udførte alle disse handlinger, da jeg satte robotten til at oplade og genopladede batteriet lidt. Installer Smartlife-applikationen fra App store eller Google Play store, registrer dig i den og tilføj en ny enhed til applikationen (tryk på +). Et kamera med en scanner åbner, peg det på QR-koden for at forbinde robotten. Vælg dit WiFi, men altid i 2,4 GHz området (5GHz understøttes ikke). Derefter trykker du på tænd-knappen og holder den nede i et par sekunder, indtil der lyder et bip. Hvis alt er gjort korrekt, tilslutter robotten automatisk til applikationen og opretter en forbindelse.

Rengøringsalgoritme:
Nu vil jeg fortælle dig om rengøringsalgoritmen ved robotens første opstart. Han scanner rummet og ser straks dets grænser, en del af korridoren og endda balkonen (han kan ikke komme ind på grund af en høj tærskel på 5 cm). Robotten skitserer konventionelt et afsnit for sig selv, som inkluderer det meste af rummet og en del af korridoren. Først går ABIR X8 Vacuum Cleaner rundt på stedet langs omkredsen, derefter renser området i zigzags. Derefter fjerner han den anden del af rummet og fortsætter, idet han fremhæver et nyt område – det andet rum (ikke helt) og næsten hele den resterende korridor.

Ved den næste passage rengør han resten af det andet rum og resten af korridoren. Et bord, stole og en cykel er ikke et problem. ABIR X8 Vacuum Cleaner går kun rundt om forhindringer, som han fysisk ikke kan passere.

ABIR X8 Vådrengøring:
Som det næste skridt udførte jeg straks vådrengøring. Algoritmen er lignende, men selve vasken er lidt anderledes end det, jeg er vant til at se i andre robotter. Hvis robotter normalt bare går hele lejlighedens område og trækker en fugtig klud bag dem, gør X8 det som et menneske. Han bevæger sig i Y-formede bevægelser – fremad og lidt til højre – baglæns – fremad og lidt til venstre. Det vil sige, han gnider gulvet flere gange på ét sted, hvilket utvivlsomt forbedrer rengøringskvaliteten. Han var endda i stand til at tørre små pletter fra mad i køkkenet. Selvfølgelig påvirker dette rengøringstiden, den varede 56 lange minutter, men han fjernede det ikke værre end et menneske. Han brugte 12% af opladningen. Det vil sige, det tog i alt 1,5 timer at støvsuge og vaske gulvene i en 2-værelses lejlighed og 36% af opladningen.

Under robotten fandt jeg sådanne tilbehør og reservedele: en tank til støv og affald (vandtanken er allerede installeret i robotten), et "hus" til opladning, en strømforsyning, en fjernbetjening, en reservedug (en mere på vandtanken), et reserve HEPA-filter (et andet i skraldespanden), to sæt sidebørster og et rengøringsværktøj.

Vådrengøringsfunktion:
Vådrengøringsdysen har også en støvbeholder! Faktum er, at mens han rengør gulvene, fortsætter robotten med at rotere de V-formede sidebørster, der mekanisk opsamler affald og hår. Det viser sig at være en slags elektrisk kosttilstand. Han fejer og tørrer straks gulvene. Nå, hvis du også har støvsuget før det, vil gulvene skinne af renhed! Affaldsbeholderens kapacitet er 600 ml, og når den er fuld, kan du nemt tømme den og sætte den tilbage.

ABIR X8 Støvsuger Vores Dom:

For at opsummere kan jeg kun beskrive Abir X8 fra den positive side. Den renser meget bedre end støvsugere med VSLAM-kamera-navigation, for slet ikke at tale om enkle modeller med SLAM. Lidar åbner virkelig robotens øjne, og den begynder at opføre sig på en helt anden måde. Intellektets arbejde giver ikke anledning til spørgsmål. Robotten rengør systematisk rummet, reagerer på konstante ændringer i miljøet og korrigerer sin opførsel online.

Jeg vil rose applikationen for dens gode funktionalitet, brugervenlighed og enkelhed. Den er brugervenlig, og det er let at forstå nuancerne. Jeg bemærker også den gode sugekraft og den nye Y-mode til vådrengøring. Og hvad er i kontrast? Prisen er utvivlsomt højere end for modeller uden Lidar. Men prisskiltet på mere prominente konkurrenter er endda mærkbart højere.

 1. Lasernavigationssystem ABIR X8 Robotstøvsuger har et lasernavigationssystem til at udvikle et kort over overfladearealet. Dette giver robotten mulighed for at scanne hver eneste tomme af dit hus for dyb og grundig rengøring.
 2. Smart Forbindelse Den smarte forbindelse gør ABIR X8 kompatibel med mobilapps og Alexa, hvilket giver dig mulighed for at forbinde din smartphone for nemme virtuelle kontroller. En brugermanual leveres også til hjælp.
 3. Vådrengøringsfunktion En af de bedste funktioner ved denne robotrenser er den indbyggede vådrengøringsfunktion, som fungerer fantastisk til at moppe og skrubbe beskidte gulve.
 4. Flere Sensorer Desuden leveres den med forskellige sensorer som anti-fald sensor, anti-kollision, klatring, ingen sammenfiltring, osv.
 5. Batterilevetid Det 3200mAh batteri er kraftigt nok til, at støvsugeren kan fungere i 120 minutter uden afbrydelse.

 

 1. Flere rengøringsfunktioner Højdepunktet ved ABIR X8 er dens rengøringsfunktioner. Den er egnet til både våd- og tørrengøring.
 2. "Break Point Continue" funktion En unik funktion, der adskiller den fra andre lignende produkter på markedet, er "Break Point Continue"-funktionen; denne funktion giver dig mulighed for at indstille en 240 minutters rengøringstid til dybdegående rengøring.
 3. Forhindringsdetektion Du kan vælge mellem tre permeationshastigheder. Real-Time Object Detection scanner og kortlægger rummet for systematisk at rengøre rummene i henhold til kortet. Den undgår enhver form for forhindring for at undgå stød og fald.
 4. Kompakt design ABIR X8 Robotstøvsugers effektive, kompakte design gør, at enheden nemt rengør under ethvert møbel og forhindrer, at den sætter sig fast under sengen eller sofaen. Med enkle ord manøvrerer den perfekt under møblerne og renser hver eneste tomme af gulvet, inklusiv hjørner.
 5. Grundig rengøring ABIR X8 støvsugeren er egnet til tæpper, marmor, trægulve samt laminerede gulve. Pinlig dyrehår fjernes automatisk, og laminatet fugtrengøres med den vedhæftede moppe. Støvbeholderens kapacitet er 600ml, og når den er fuld, kan du nemt tømme den og sætte den tilbage.

 

ABIR X8's højkvalitetsbygning og smarte design gør den til den perfekte robotstøvsuger til at rengøre lejligheder, ejerlejligheder og dedikerede rum. Desuden er dette produkt ganske enkelt at bruge, takket være fjernbetjeningen og kompatibilitet med mobil apps. Du kan køre enheden, selv når du er væk i en kaffebar eller på arbejde ved hjælp af smart assistenter eller via app

 

 • Styret af APP (eller fjernbetjening eller knapper på enheden), TÆND/SLUK start med stemme
 • Scanner og opbygger automatisk kort over rum baseret på det intelligente dobbeltnavigationssystem Laser kombineret med Kamera på kun 3-4 sekunder, radarområde op til 8m. Gem op til 3 kort.
 • Indstil rengøringstidspunkt, indstil rengøringsområde, indstil aftørringsområde. Kontroller robotten selv hjemmefra og se, hvor der bliver renset.
 • 3 støvrengøringsmetoder, 3 vandafvisende aftørringsmetoder, driftsområde op til 98%
 • Smart kontrol af vandtank (AI teknologi): vandstyringschip trænger igennem, så vand kun flyder ved bevægelse.
 • Opdater og opgrader softwaren automatisk for at optimere rengøringscyklussen.
 • Evne til at huske rum, arbejder ikke igen på steder, der allerede er blevet rengjort.
 • Evnen til at overvinde forhindringer op til 2 cm.
 • Sensor identificerer faldende trapper.
 • ABIR X8 bruger et 3200 mAh Li-ion batteri med stærk sugekraft - op til 4000 Pa, så robotten kan rengøre effektivt i lange perioder på ethvert område.
 • Smart behandlingschip og 4.0 teknologi giver robotter mulighed for automatisk inddeling, planlægning af områder, der skal arbejdes på.
 • Vandtank med en kapacitet på op til 500ml og 3 elektroniske vandpumpemodes til at styre intelligent vandindsprøjtning på hver gulvoverflade. Mærke: Abir Produkt: Abir X8 Funktion: Støvsugning og rengøring af huset Fjernbetjening: ja Spænding (V): 14,8V Støvboks kapacitet (L): 0,6-1 L Effekt (W): 25w Li-ion batteri 3200 mAh Batteritid: 2h Opbevaring af støvtype: Støvboks / Støvspand Turbo børste: Ja Eftermiddagskabel længde (m): Trådløs Dimensioner (mm): 300 * 300 * 76

 

Robotstøvsugere fra ABIR